One Early Morning

Ditt første spørsmål er antagelig: Hvor tidlig er det? Vel, jeg prøver som pensjonist å ta den tid jeg trenger, men denne morgenen var jeg tilfeldigvis våken – i alle fall sånn noenlunde – kl 06.15 og for meg er det i tidligste laget! Men – så hender det at man i slike situasjoner kan få en uventet bonus? Som f.eks. en litt uvanlig soloppgang?
Telefonen var full-ladet, og dermed var det jo bare å starte leken me filtre og innstilliger for å se hva man kunne få ut av det? For sikkerhets skyld tok jeg også en tur ut på terrassen for å sjekke hva som foregikk rett over hodet på meg, eller i litt andre retninger enn hva jeg så gjennom vinduet! Og her er da noe av fangsten den morgenen!
Your first question is probably: How early is that? Well, as a retiree I try to take the time I need, but this morning I happened to be awake – at least to some extent – at 06.15 A.M., and for me, it’s way earlier than usual! But – in such a situation you just might get an unexpected bonus? Like for example. a slightly unusual sunrise?
The phone was fully charged, and thus it was just a matter of starting the game with filters and settings to see what you could get out of it? For safety’s sake, I also ventured a trip outside on the patio to check what was going on just above my head, or in slightly different directions than what I could observe through the window! And here are some of the ‘catch’ from that morning!Bare se hva som foregikk rett over taket vårt.

Just look at what was happening directly above our roof!


Så moralen er: Få det meste ut av dagen, ellers vet du aldri hva som faktisk har hendt! 🙂

The moral being: Get the most out of your day (Early rise!) Or you will never know what has happened during that day. Not completely! 🙂

(Compliments of SRB)
Please return me to  INDEX  for a new picture/destination.

 

About Seenorway

'See Norway' vil i fremtid befatte seg med å vise bildereportasjer fra byer, kommuner og tettsteder rundt i Norge. 'See Norway' will take pride in showing you picture reports from communities and settlements throughout Norway. Contact: post@roby.no
This entry was posted in BUSKERUD and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to One Early Morning

 1. Irene says:

  Love that morning light! 😊

 2. -Eugenia says:

  Oh, my! These are stunning, Svein! Awesome colors and fascinating shapes!

 3. A wonderful sky and amazing photographs!

 4. Seenorway says:

  Du glemmer vel ikke bom-avgiftrer? Den blir ganske sikkert ikke gratis, men en helt ny vei har sikker utsiktspunkter og parkeringslommer? Og så er det noe som heter ‘høstfarger’!
  Bare pass på å ha solen sånn noenlunde bak deg! 🙂

 5. Fantastiske Skyer Svein. Ja da er atter en sommer over. Og nå grunnet dette Corona viruset, Så har vi ingen garantier for at vi får oppleve flere somrer. Men holder vi avstand til folk, og følger smitte reglene så kan vi jo håpe på enda en vår og sommer 2021? Men egentlig er vel jeg kommet dit hen at jeg vet ikke engang om vi overlever neste måned? Men så lenge vi lever, og har ett kjøretøy samt lov til å bruke dette? Så kan vi fortsatt ta oss en og annen tur til flotte steder, Som Hardangervidden og Vøringsfossen der vi traff hverandre i August. Neste “Langtur for meg blir vel å prøve den nye veien som skal være enten åpnet eller like før? fra Tyin krysset og via ny tunell og vei trase ned forbi Øye i Valdres. Jeg mener og huske at denne strekningen åpner nå i September? Videre har jeg hørt at de skal begynne oppgradering av den gamle traseen fra Fagernes via Bagn og videre østover? Der skal hele strekningen opp i 8,5 meters bredde pluss veiskuldre. Så det var jo en god nyhet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.