‘900-klubben’ !

Egentlig burde vi ha skrevet noen ord om en ‘1000-klubb’, men landet på ‘900-klubben’!
La oss i korthet fortelle litt om dette prosjektet:

SeeNorway har nå holdt på siden oktober 2012 og man kan vel si at vi i disse dager feirer vårt 3-årsjubileum!  Over 5200 bilder har det blitt. Hele 98% er i såkalt ‘full-screen’ og vil kunne dekke  opptil en 60 tommers skjerm når man klikker på dem.

Men så viser det seg at enkelte reportasjer har slått bedre an enn andre, og det er jo en ganske naturlig ting. Men så kan det jo tenkes at noen nettopp vil se disse mest populære innslagene? Hvordan finner man så disse?

Vi har igjen gjort jobben enkel:  Alle innslag som er løftet mer enn 5000 ganger er merket med ***.  På samme måte er alle innslag åpnet mer enn 2500 ganger merket med **, og til slutt alle som er åpnet mer enn 1000 ganger (Den såkalte ‘1000-klubben’) merket med en enkelt *!  Denne merkingen finner dere på selve bloggen og i vår INDEX.

Setter dere inn en enkelt stjerne (*) i tekst-widget’n (under toppbildet), så vil dere få opp alle våre topp-reportasjer som er gjenstand for er merking!

‘900-klubben’ består naturlig nok av de innslagene som mangler noen besøk før de kvalifiserer til 1000-klubben og dermed tradisjonell merking.
 Idag består denne klubben av følgende:
Molde  –  Geilo  –  Røyken og  Aurland.
Jo flere besøk de får, jo fortere kommer de inn i 1000-klubben!

Hva med ditt hjemsted?  Eller din ‘favoritt-reportasje’? Jobber du kanskje innenfor transport og/eller reiseliv?  Da er det mulig å påvirke utviklingen ved f.eks. å legge ut linker på Facebook eller andre steder.
(Compliments of SRB)

Please return me to INDEX

About Seenorway

'See Norway' vil i fremtid befatte seg med å vise bildereportasjer fra byer, kommuner og tettsteder rundt i Norge. 'See Norway' will take pride in showing you picture reports from communities and settlements throughout Norway. Contact: post@roby.no
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to ‘900-klubben’ !

  1. Mormor says:

    Okidoki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.