You don’t need this – !

Joda, litt spekulativt. Har vel kanskje lest VG litt for lenge?  Der er det jo blitt et eget nisjeprodukt å produsere spekulative og misvisende overskrifter for å selge inn en eller annen reklame, men det slipper dere her!  Her får dere servert ‘the real thing’!
Ooops!  Det er jo hva dere absolutt ikke vil ha?
Oppriktig talt så har jeg ingen anelse om hva dette er, og jeg skal heller ikke drikke det – selv mot fyrstelig betaling. Når jeg ser hva det har utrettet med en vanlig tomflaske, så grøsser jeg ved tanken på hvordan min mage ville sett ut?!  Ikke alt som kommer ut av flaske er av det gode!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAYes, a bit speculative. I’ll give you that!  I might have read our main newspaper – VG – a bit too long? There it has indeed become a separateniche product’ to produce speculative and misleading headlines to sell in any kind of advertising, but you don’t have to endure such things here!
Here you will get served the real thing’! Ooops! That’s what you certainly do not want?
Frankly, I have no idea what this is, and I wouldn’t drink it even against royal payment. When I see what it has accomplished with a plain empty bottle,   I shudder at the thought of how my stomach would have looked ?!

Not everything that comes out of a bottle is good for you!!!
( Compliments of SRB )

Please return me to INDEX – unharmed!

About Seenorway

'See Norway' vil i fremtid befatte seg med å vise bildereportasjer fra byer, kommuner og tettsteder rundt i Norge. 'See Norway' will take pride in showing you picture reports from communities and settlements throughout Norway. Contact: post@roby.no
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to You don’t need this – !

 1. Virket ikke mye appetittlig det der. 😦

 2. vestlending says:

  Ser da ut som en vanlig øl flaske?

  • Seenorway says:

   Da bør du kanskje studere den en gang til? Det kan en gang ha vært en vanlig ølflaske! Den har antagelig godgjort seg på bunnen av Mosse-kanalen i maaange år, før den av en eller annen grunn har kommet til overflaten, men der stopper det! Nå begynner det å bli mystisk! Flasker under belastning har en tendens til å sprekke i mange biter, men ikke denne!
   Det kan se ut som den har vært utsatt for et enormt trykk fra innsiden, men isteden for å eksplodere, så har selve glasset utvidet seg og fått ‘strekkskader’ (omtrent som en kvinnemage under en fødsel). Til slutt har det gått hull på glasset. Ikke som en lang sprekk, men som et pent rundt hull! Og ut av det tyter det noe som kan se ut som en liten ‘alien’ gjenfødt i Buddhas ‘image’ med en liten kulemage (og tre små horn i panna) Og der lå den i solen og ventet på meg. Ingen lukt av betydning, men hva . . .?

 3. Seenorway says:

  Det tror jeg så gjerne, men det er uansett ikke noe jeg ville ha servert! 🙂
  Men – hva slags skumle greier kan dette være? Tar du bildet opp i full størrelse, så ser det grangivelig ut som flasken har vært igjennom en slags fødsel? Utviklet en pupp og skikkelige strekkmerker rundt magen. Og ser man nøye på hva som til slutt kom ut, så ser det jo ut som en liten ‘alien’ med lett buddhistiske trekk 🙂 De tror jo på gjenfødelser? Jeg hadde egentlig ventet meg langt flere kommentarer på denne? 😀

 4. Mormor says:

  Står over det flaskeforet der 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.