About flying –

Jeg tok dere akkurat med på en liten tur i skjærgården rundt i Lofoten, men – det finnes en del mennesker som er betydelig flinkere med hva de gjør en ‘gjennomsnittsmennesket’ og Jean-Baptiste Chandelier er en sånn fyr!  Om det finnes et forsikringsselskap som vil ta forsikringen hans, er jeg mer usikker på, men når sant skal sies så virker det kanskje ikke som risikoen er veldig stor – tross alt!  Dette må dere jo bare få med dere!

I just took you for a spin around the archipelago of the world famous ‘Lofoten’, but – there are people which are extremely proficient in what they do! And Jean-Baptiste Chandelier is such a guy!  If there exits an insurance company that will touch his insurance policy, I wouldn’t know, but looking closely at this guy, perhaps the risk isn’t what it appears to be?

About Seenorway

'See Norway' vil i fremtid befatte seg med å vise bildereportasjer fra byer, kommuner og tettsteder rundt i Norge. 'See Norway' will take pride in showing you picture reports from communities and settlements throughout Norway. Contact: post@roby.no
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to About flying –

 1. vestlending says:

  er enig i at noen av videoene var litt uskarpe! men det var også noen som jeg vil gi godkjent karakter! Luftige og imponerende var de i hvert fall! absolutt noe å vise de som ønsker dette!

  • Seenorway says:

   Legg merke til at de to video-klippen e er tagget på en litt spesiell måte i forhold til hva jeg gjør vanligvis: Flyet i Lofoten er tagget ‘Norge’ (på flere språk) og ‘Lofoten’ samt med diverse stedsnavn fra Lofoten (som fremkommer i videoen), mens videoen med paragliding kun er tagget med ‘para-gliding’ og ‘extreme-sport’ (ingen stedsnavn) og er kun satt opp for dem som vil studere nøyaktigheten av slik navigering.

   Begge er ‘stjålet’ fra Dagbladet og vil i praksis opphøre den dagen Dagbladet fjerner video-linken. Altså totalt utenfor vår kontroll. Kun et innlegg ‘av idag’ for å opprettholde en viss interesse for bloggen som sådan.

 2. allesistgut says:

  Thanks for the video. It was fun to watch. He’s dancing with the air.

 3. vestlending says:

  Jean-Baptist er nok en fantastisk base hopper men trodde SN stort sett dreide seg om Norge så her er forslag til lignende stunt utført i Norge!
  http://www.youtube.com/results?search_query=Base+jump+Trollstigen

  • Seenorway says:

   Rent foto-teknisk – og i ‘full screen’ er det ‘himmelvide’ kvalitetsforskjeller på fotograferingen.
   Linken var ment som et lite haleheng til den tidligere Lofoten-reportasjen i et jagferfly og er forøvrig IKKE en selvstending foto-reportasje fra SN.!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.