To remind you – no 2

Den 6 Desember 2012 presenterte jeg dere for en idyllisk liten fjordarm på Sunnmøre: ‘Tresfjord’ med kun 11 bilder. Jeg tror  kanskje mange ikke har sett denne fjorden?
De gamle bildene i 4:3-format har blitt endret til 16:9 og dekker nå det meste av skjermen. Her er en ny sjanse til å klikke på linken og få denne perlen med deg.
Picture 1429bOn Dec. 6th 2012 I introduced you to a small photo report from beautiful  ‘Tresfjord’ located in Sunnmøre including only 11 pictures. I think a lot of you may have missed this particular ‘gem’ in  the Norwegian nature? So here is your chance to click the link and experience this place again.

The old pictures in 4:3 have been converted into a modern 16:9 and will today fill most of your screen. Please enjoy!

About Seenorway

'See Norway' vil i fremtid befatte seg med å vise bildereportasjer fra byer, kommuner og tettsteder rundt i Norge. 'See Norway' will take pride in showing you picture reports from communities and settlements throughout Norway. Contact: post@roby.no
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to To remind you – no 2

 1. joshi daniel says:

  very cool place 🙂
  Wishing you a fabulous 2014 🙂

 2. Bams Triwoko says:

  Nice post… 🙂
  – Happy New Year. Wishing you a wonderful year. –

 3. Patrizia M. says:

  Wowwww sono rimasta senza parole!!!

 4. Mormor says:

  Du har ikke 🙂 oversetter, mener jeg 🙂
  Klem 🙂

  • Seenorway says:

   Nei, jeg har ikke lagt inn en slik. Var ikke engang klar over at det var en mulighet, men når det er sagt sås vil vel de fleste som ikke snakker særlig språk for lengs ha oppdaget at det er noen som heter ‘Google translator’, tror du ikke? Så da er det vel neppe noee jeg behøver å bruke plass på? Og selv de som jeg vet er engelsktalende (England/USA) gjør jo ofte hva jeg sier: Gir blaffen

  • Seenorway says:

   Det er hyggelig! Så langt er det 22 forskjellige responser på dette innlegget, men så langt jeg kan se, er det bare 7 som har brydd seg med å følge linken? Det kan se ut som langt de fleste titter på bildet i 3 sekunder, avgir en ‘Like’ og forsvinner.
   Og siden det er teksting og oversettelser (som ingen leser) som tar mest tid, så må jeg vurdere om jeg skal bruke mindre tid på denslags og mer på reising/fotografering? (Det blir vel heller ikke lest av særlig mange?) 🙂

   • Mormor says:

    Jeg hadde sett denne før. så jeg bare sa fra og la ikke noe like eller noe,
    Kanskje det er bryet verdt å gå tilbake??
    Jeg vet ikke, men det kunne vel kanskje være greit å ha en oversetter tilgjengelig? Jeg har ikke sett etter om du har, men det skal jeg gjøre NU.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.