Leter du forgjeves?

Leter du forgjeves? Finner du ingen bilder fra ditt hjemsted? Det kan du da antagelig gjøre noe med, for på denne bloggen er det fullt mulig å donere et bilde eller to fra ditt hjemsted? Og har du ikke egne bilder, så kjenner du kanskje noen som er litt hendige med et kamera?

Det kan være noen bilder som viser hvordan det ser ut der du bor, eller det kan være panoramabilder som viser Norge eller norsk natur fra sin beste side. Det eneste vi ber om er at bildet fortrinnsvis sendes oss i 16:9-format og med størrelse 1920 x 1080 pix.
Og så må vi få beskjed om hva vi ser og i hvilken kommune motivet befinner seg.

Er bildet i et annet format, vil vi forsøke å bistå med en konvertering til 16:9-format så lenge dette kan la seg gjøre uten at det går ut over selve motivet. Vi vil i denne anledning presisere at vi aldri selger bilder! Evt. henvendelser om kjøp og/eller kommersiell bruk vil omgående bli videresendt rettighetshaver og – du beholder til enhver tid selve originalen!

Således kan man si at vår blogg vil fungerte som et ‘utstillingsvindu mot verden’ for dine bilder. I øyeblikket teller vi våre seere i 114 forskjellige land verden over.

Under ‘About‘ finner dere kontakt-adresse. Vi er også behjelpelig med å merke dine bilder med tittel, fotograf og  en unik ID.  Sett ditt hjemsted på kartet!

NB! Av tekniske årsaker har vi vanskelig for å gjøre bruk av bilder tatt med moderne ‘smart-telefoner’ – dessverre, men under helt spesielle betingelser lar det seg likevel gjøre.

 

About Seenorway

'See Norway' vil i fremtid befatte seg med å vise bildereportasjer fra byer, kommuner og tettsteder rundt i Norge. 'See Norway' will take pride in showing you picture reports from communities and settlements throughout Norway. Contact: post@roby.no
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Leter du forgjeves?

  1. Patrizia M. says:

    Una bella iniziativa!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.