See Norway

Her kommer etter hvert omfattende bildereportasjer fra forskjellige kommuner/tettsteder rundt i Norge, men foreløpig er vi inne i en ‘konstruksjonsperiode’ (og vi trenger litt tid)

Vi ber om tålmodighet  😀

Samtidig oppfordrer vi amatørfotografer rundt i landet om å ta kontakt dersom de har bilder fra sine respektive hjemsteder som kanskje kunne passe inn på denne bloggen?
Skal vi fotografere alle steder helt alene, så vil dette kunne ta langt mer tid enn nødvendig.
Kontaktadresse finner du under ‘About’.

About Seenorway

'See Norway' vil i fremtid befatte seg med å vise bildereportasjer fra byer, kommuner og tettsteder rundt i Norge. 'See Norway' will take pride in showing you picture reports from communities and settlements throughout Norway. Contact: post@roby.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to See Norway

 1. vestlending says:

  denne gangen måtte jeg logge meg på med navn og passord til WordPress for å kunne kommentere? det betyr at alle som vil kommentere må være innlogget på wordpress?

  • Seenorway says:

   Ja, det må du. Altså hvis man ønsker å legge igjen en kommentar/svar på et innlegg. Det er ikke noe jeg har funnet på, men noe som gjelder for langt de fleste WP-blogger jeg har sett. Og det borger for litt ryddigere forhold på sikt. Husk at dette skal bli en ‘multi-språklig’ blogg (norsk/engelsk), og at den derfor kan bli besøkt av mennesker langt utenfor Norges grenser. Litt kontroll med omstendighetene bør vi ha. Vi har også en aktivert SPAM-kontroll. Slik har det dessverre blitt på nettet anno 2012.

 2. vestlending says:

  kan jeg legge inn mine bilder direkte?

  • Seenorway says:

   Det er meningen at vi skal kunne ta imot fotobidrag også fra andre bidragsytere. Da vil publiserte bilder bli merket med fotografens navn, dvs. initial og etternavn, men det er ennå en del ting som skal på plass før vi erklærer oss operative. Pr. dags dato kan kun jeg som ansvarlig redaktør legge inn bilder og/eller tekst, men – dersom noen seriøst ønsker å arbeide med oss på dette prosjektet så har vi muligheten til å innvilge såkalt ‘medarbeiderstatus’ eller ‘bidragsyter’.

 3. vestlending says:

  Flott, vi venter i spenning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.